state region amsterdam

Genomineerden Logistieke Webshop 2014 bekend

De vier webshops die dit jaar gaan strijden om de award Logistieke Webshop van het Jaar 2014 zijn bekend. Twee kandidaten hebben als basis de Metropoolregio Amsterdam.

 

De genomineerde webshops zijn: 

 

De jury, gecoördineerd door vereniging Logistiek management en onder voorzitterschap van Egbert Guis (TNO), heeft de afgelopen maanden de vier genoemde webshops geselecteerd uit alle aanmeldingen en de logistieke prestaties van deze webshops onderzocht.

Finale
Uit deze vier webshops kiest de jury over twee weken, op 3 september, de drie finalisten. Deze drie webshops presenteren zich tijdens het E-fulfilment Event Logistieke Webshop van het Jaar op 17 september in ’t Spant in Bussum. Na deze presentaties mogen de aanwezigen bij het evenement de drie finalisten vragen stellen, onder leiding van de dagvoorzitter Bart Beeks (CEVA Logistics, Logistiek Manager van het Jaar 2013) Daarna beslist de jury welke webshop zich Logistieke Webshop van het Jaar 2014 mag

noemen.

Programma en kosten deelname
Naast de presentatie van de finalisten heeft het event een uitgebreid programma met keynote presentaties van eBay en Ingram Micro, presentaties met diverse case studies, een informatiemarkt en een ruime mogelijkheid om te netwerken. Deelname aan het event is gratis voor retailers, e-tailers en vLm-leden. Voor alle andere deelnemers zijn de kosten voor toegang €100 exclusief btw.

 

Aanmelden en meer informatie

Via de website van Logistieke Webshop van het Jaar.

 

Bron: Logistieke Webshop van het Jaar 2014

Geef een reactie