state region amsterdam

Goodman ontwikkelt 28.000 m2 logistiek Schiphol

 

Goodman Groep (Goodman) heeft een overeenkomst gesloten om 28.000 m2 multi-users luchtvracht-faciliteit te ontwikkelen op Schiphol Logistics Park.

 

De overeenkomst werd op de Provada ondertekend door Ruud Bergh, algemeen directeur van Schiphol Area Development Company (SADC), Nico van Wieringen, directeur Schiphol Logistics Park en Philippe Van der Beken, directeur Continental Europe van Goodman.

Tia van Beek, country manager Nederland van Goodman, zegt in een reactie: ‘We zijn zeer verheugd met de actieve samenwerking die de luchtvracht-logistiek zal stimuleren in de omgeving van het vliegveld. We zullen dan ook op zeer korte termijn gaan ontwikkelen, wanneer de eerste klant heeft getekend. Wij zijn vol vertrouwen dat we een complete faciliteit kunnen leveren binnen zes maanden, omdat er reeds een bouwvergunning is verkregen.’

 

Schiphol Logistics Parks is strategisch gelegen op maar vijf minuten afstand van het vliegveld en is direct verbonden met de belangrijkste luchtvracht-afhandeling-zone via de Dedicated Cargo Lane. Het terrein beslaat 45 hectare en is volgens Goodman een ideale locatie voor luchthavengerelateerde logistieke zaken. Schiphol is derde in Europa  op de ranglijst van aircargo-volume en is het vierde drukste vliegveld voor luchtvracht en passagiersvervoer gecombineerd.

 

(Bron: Vastgoedmarkt.nl)

Geef een reactie