state region amsterdam

Handelsmissie naar China voor toonaangevende en innovatieve bedrijven

Is uw onderneming op zoek naar kansen in China? Zoekt u kennispartners voor uw onderzoeksinstelling? Sluit u dan aan bij de handelsmissie van de burgemeester van Amsterdam naar China. De missie vindt in Beijng plaats tijdens de China Holland Business Summit 2014 op 30 en 31 oktober.

De China Holland Business Summit wordt georganiseerd door de gemeente Amsterdam, de gemeente Peking en de Industrial and Commercial Bank of China (ICBC), in samenwerking met Fenedex (vereniging van Nederlandse exporteurs).

Door deel te nemen kunt u onder meer via matchmaking in contact komen met potentiële handelspartners uit het meer dan 4 miljoen tellende zakelijke klantenbestand van ICBC. U kunt deelnemen aan roundtables en seminars over en u kunt een optreden van het Nationaal Ballet in Beijing bijwonen. Ook kennisinstellingen kunnen deelnemen aan roundtables en matchmaking.

Voor wie?
De China Holland Business Summit richt zich op handelsbevordering tussen Nederlandse mkb-bedrijven en Chinese ondernemingen via hoogwaardige matchmaking. De organisatoren verwelkomen exporterende of investerende bedrijven uit diverse sectoren uit heel Nederland.

Kansrijke sectoren zijn onder andere de sectoren logistiek, water, energie, agri-food, milieutechnologie, duurzaamheid, gezondheidszorg, creatieve industrie, ICT en maakindustrie.

Het bezoek van de burgemeester van Amsterdam aan China vindt plaats in nauwe samenwerking met de Nederlandse ambassade in Beijing en het postennetwerk.

Aanmelden en informatie

Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op de website van de gemeente Amsterdam of neem contact op via chinahollandbusinesssummit@ez.amsterdam.nl telefoonnummer 06-53712402.

Tot 15 juli 2014 kunt u zich aanmelden.

Geef een reactie