breikers platform schoon

Nieuw online platform Breikers voor schoon vervoer Amsterdam

Vanaf 2025 mogen in Amsterdam alleen uitstootvrije bedrijfsauto’s nog binnen de ring-A10 rijden. Doel is de luchtkwaliteit in de binnenstad te verbeteren. Schaf je binnenkort een nieuwe bedrijfsauto aan? Op het nieuwe platform over uitstuitvrij vervoeren lees je welke keuzes je als ondernemer hebt en van welke regelingen je gebruik kunt maken. Heb je nog vragen, dan staat het kennisteam van Breikers Logistiek voor je klaar met kosteloos advies op maat.

Het nieuwe platform Zowerkthetindestadslogistiek.nl is een initiatief van Breikers in samenwerking met Gemeente Amsterdam.

Kosteloos advies op maat

Toe aan een nieuwe bedrijfswagen? Go electric! Wij helpen je om de juiste keuze te maken, zodat we samen werken aan een schonere hoofdstad. De overheid stimuleert elektrisch rijden door middel van allerlei subsidies en regelingen. Op Zowerkthetindestadslogistiek.nl lees je waar jij gebruik van kunt maken.

Wil je switchen naar een elektrische bestelauto, maar zit je nog met veel vragen?

  • Hoe gaat het opladen?
  • Is de actieradius wel voldoende?
  • Kan ik mijn vertrouwde merk blijven rijden?
  • Hoe ziet het kostenplaatje er uit?

Geen probleem, wij kijken kosteloos met je mee. Met het E-besteladvies gaan wij dieper in op jouw bedrijfssituatie en het bestelwagenpark wat daarbij past. De basis hiervoor is een TCO-berekening: de totale kosten van elektrisch rijden in aanschaf en gebruik (afgezet tegen de dieselvariant). Hierdoor weet jij precies waar je aan toe bent.

Alles wat je moet weten over uitstootvrij vervoeren

Ook vind je op het nieuwe platform een overzicht van alle beschikbare e-bestelwagens, uitleg over alle laadmogelijkheden, verhalen van bedrijven die de stap al gemaakt hebben, feiten en fabels en handige linkjes naar bijvoorbeeld de kaart van de milieuzone en uitleg over actieplan schone lucht.