open dag mbo

Presentatie nieuwe studie en speeddaten met studenten Logistiek

Op maandag 18 juni, van 16-19 uur, organiseert Hogeschool Inholland Haarlem, naar aanleiding van een overleg met vertegenwoordigers uit het logistieke werkveld,  een informatiesessie over deze nieuwe 2-jarige Associatie Degree Logistiek HBO opleiding, met aansluitend een Logistieke Speeddate, waarbij u kennis kunt maken met 1 of meerdere van de (aankomende) Logistiek studenten.

De Associate Degree is een relatief nieuwe opleidingsvorm, die qua niveau tussen MBO-4 en de HBO-bachelor in zit, en een meer praktische insteek heeft. Geslaagden zijn bijvoorbeeld inzetbaar op functies binnen een onderneming waarin geopereerd wordt tussen operationeel en strategisch. De opleiding is met name bedoeld als aansluiting op MBO-4 en is dan ook ontwikkeld in samenwerking met het Hoofddorpse College Airport en het logistieke werkveld. In bijgaande Flyer vindt u een uitgebreide beschrijving van de opleiding.

Aanmelden presentatie en Speeddate met studenten Logistiek

Hogeschool Inholland Haarlem nodigt u uit om deel te nemen aan deze informatiesessie en Speeddate, welke afgesloten zal worden met een netwerkborrel. U kunt zich aanmelden door uiterlijk 4 juni een e-mail te sturen aan Sarah Lednor.