innovation fund call

Provincie Noord-Holland biedt duurzame ondernemers ontwikkeltraject in GO!-NH

De provincie Noord-Holland is op zoek naar startende ondernemers en gevestigde mkb’ers die bijdragen aan een schone, duurzame en gezonde wereld. Zij kunnen zich inschrijven voor 1 van de 2 ontwikkeltrajecten van de provincie, GO!-NH Accelerator of GO!-NH Growth. In 3 maanden worden zij door middel van workshops, persoonlijke begeleiding en coaching geholpen met het op de markt brengen of laten groeien van hun innovatie, product of dienst. In maart 2023 gaan de trajecten van start. Inschrijven kan tot 24 januari via GO!-NH.

Bron: noord-holland.nl.

GO!-NH is een versnellingsprogramma voor bedrijven in Noord-Holland die zich richten op de thema’s Energietransitie, Duurzame Mobiliteit, Circulaire Economie en/of Duurzame Landbouw & Voedsel. Het traject GO!-NH Accelerator is bedoeld voor start-ups en mkb’ers waarvan het product, de dienst of de innovatie zich nog in de ontwikkelingsfase bevindt. Onder begeleiding van experts testen en bewijzen deze ondernemers dat de markt hun innovatie nodig heeft. Ondernemers die zich al op de markt bevinden of een pilot hebben lopen kunnen zich inschrijven voor GO!-NH Growth. Zij maken zich in 3 maanden tijd klaar om verder te groeien. 

Provincie Noord-Holland geeft 15 gratis plekken weg onder de inschrijvers. Daarnaast zijn er regionale partners zoals Gemeente Alkmaar, Food Innovation Community Amsterdam (FICA), Amsterdam Donut Coalitie en Techport die extra sponsorplekken beschikbaar stellen rondom een thema of regio. Meer informatie is te vinden op GO!-NH.

Impact door innovatie

Met de GO!-NH trajecten helpt provincie Noord-Holland kansrijke initiatieven versneld op de markt te brengen of te laten groeien. Met het doel om meer impact te maken in de maatschappij. Sinds de start van GO!-NH in 2018 hielp de provincie al 137 ondernemers. 

Foto: Quantumaitrading.net via Pixabay.com.