innovation fund call

Schrijf u in of nomineer voor ondernemersprijzen Amsterdam 2018

Bent u een ondernemer waar Amsterdam trots op kan zijn? Geef u dan op voor de Amsterdamse Ondernemersprijs (voor de beste ondernemer) en de DAM Prijs (voor de meest duurzame ondernemer). Zelf geen ondernemer? Dan mag u uw favoriete ondernemer voordragen voor één van deze prijzen.

De winnaars krijgen de eretitel en winnen een publiciteitscampagne ter waarde van € 4.000. De prijzen worden dit jaar tegelijkertijd uitgereikt tijdens de Week van de Ondernemer in de RAI Amsterdam op 23 november.

Amsterdamse Ondernemersprijs

Met de Amsterdamse Ondernemersprijs willen we ondernemers in de schijnwerpers zetten en aanmoedigen om hun ondernemerschap te blijven koesteren. Het is dé beloning voor de Amsterdamse ondernemer die excelleert in creatief en innovatief ondernemerschap en zijn/haar medewerkers dagelijks weet te motiveren.

Bianca van der Lee is de trotse winnares van de Amsterdamse Ondernemersprijs 2017. Haar bedrijf is gespecialiseerd in professionele horecakleding onder het merk Chaud Devant. Bianca: “Het winnen van deze prijs zet je merk en je bedrijf op de kaart. Je wordt zichtbaar en dat zorgt natuurlijk voor de groei van je onderneming.”

DAM Prijs

De DAM Prijs is bedoeld om inspirerende voorbeelden in de stad op het gebied van duurzaam ondernemen zichtbaar te maken en koplopers te belonen. Met de DAM Prijs stimuleren we duurzaam ondernemen.

Milan Meyberg won vorig jaar met DGTL Festival de DAM Prijs. Milan: “Te gekke prijs, het heeft ons heel veel gebracht. Publiciteit, veel nieuwe kansen en vooral kunnen laten zien dat ons festival veel meer is dan alleen een festival.”

Aanmelden ondernemersprijzen Amsterdam kan tot 7 oktober

Als ondernemer kunt u deelnemen door de vragenlijst op www.amsterdam.nl/ondernemersprijs in te vullen. Wilt u uw favoriete ondernemer voordragen voor één van de prijzen, stuur dan een mail. Inschrijven kan tot en met 7 oktober 2018.

Foto: Quantumitrading.net via Pixabay.com.