Seminar Airport Seaport Logistics — Save the date

Op 26 januari 2016 wordt het afsluitende seminar van de minor Airport Seaport Logistics georganiseerd. Het thema is: ‘eendracht maakt macht’.
Het seminar wordt gehouden in het Havengebouw bij  Havenbedrijf Amsterdam. In dit gebouw dichtbij het Centraal Station Amsterdam wordt een mooie nieuwe zaal opgeleverd waar het event zal plaatsvinden.
In deze minor zijn de studenten aan de slag gegaan met een Airport Seaport Region benchmark opdracht. Ook is door studenten in projectgroepen gewerkt aan zogenaamde Leaderfirm opdrachten waarin een specifiek bedrijfsprobleem is onderzocht.
Key-note spreker is Marc Verelst van Procter & Gamble. Hij zal vertellen over de modal-shift (van weg naar water en trein) die zijn bedrijf heeft bewerkstelligd. De beste projectgroepen zullen de resultaten van de leaderfirm opdrachten presenteren. Afsluitend is er een borrel met een hapje en een drankje.
Het belooft een leerzame en leuke middag te worden, houd daarom 26 januari van 13:30 tot 18:00 vrij! Later zal een officiële uitnodiging volgen.
Graag tot dan!
Wat: Seminar Airport Seaport Logistics
Wanneer: 26 januari — 13:30
Waar: Havenbedrijf Amsterdam, De Ruijterkade 7, 1013 AA Amsterdam

Geef een reactie