Topcoaches zoeken weer toptalenten

Voor het programma Topcoaches voor Toptalent zoekt EVO ambitieuze topstudenten Logistiek die in februari 2017 starten met hun afstudeeropdracht. Aanmelden kan nog steeds. Vanaf 1 juli start de selectieprocedure. 
Topcoaches voor Toptalent (TvT) is een programma dat in 2017 tien jaar bestaat. Na een strenge selectieprocedure, word je als topstudent gematcht met één van de grotere (logistieke) organisaties in ondernemend Nederland. Je krijgt een uitdagende afstudeeropdracht en wordt tijdens je afstuderen begeleid door een topcoach. Deze zorgt er niet alleen voor dat je opdracht inhoudelijk op koers blijft om tot de beste resultaten te leiden, maar ondersteunt je ook in je persoonlijke ontwikkeling en groei.
Het programma TvT is meer dan een standaardafstudeeropdracht. Aan de hand van workshops, intervisiebijeenkomsten en extra opdrachten krijg je de kans om bij meerdere bedrijven een kijkje in de keuken te nemen. Ook bouw je een sterk netwerk op. Daarnaast geeft de psychologische test van heteigenvermogen goede handvatten voor je persoonlijke groei tijdens je afstudeeropdracht. Wie weet kun je na je afstuderen zelfs wel starten bij het bedrijf waar je stage hebt gelopen!
Kortom, een prachtige aanvulling op je cv en een mooie ervaring om veel van te leren.

Waar moet je aan voldoen?

  • Je start in september 2016 met het vierde studiejaar van je hbo-studie. Een logistieke afstudeervariant is een vereiste;
  • Je bent ambitieus, gedreven en loopt graag een paar stappen extra;
  • Je bent flexibel en bereid om door heel Nederland je afstudeerstage in te vullen;
  • Je bent goed in staat om zelfstandig te werken maar weet ook feilloos wanneer je anderen moet inschakelen om de juiste informatie te verzamelen om tot de beste resultaten te komen;
  • Je bent proactief, resultaatgericht, analytisch zeer vaardig en je beschikt over een goed inlevingsvermogen.

Bekijk profiel

Wat bieden wij?

  • Een uitdagend traject dat start in november 2016 en eindigt in juni 2017 (na je afstuderen);
  • Plaatsing bij een interessante opdrachtgever waar je veel kunt leren in de periode van je afstuderen;
  • Goede coaching en begeleiding tijdens de stage;
  • Een groot netwerk met interne en externe specialisten die beschikken over goede kennis van logistieke onderwerpen.

Wie zijn wij?

EVO faciliteert Topcoaches voor Toptalent inmiddels voor de 10e keer! Het programma ontwikkelt zich continu om steeds weer tegemoet te komen aan de veranderingen die plaatsvinden in de praktijk en op hogescholen. TvT is een nauwe samenwerking tussen EVO, hogescholen, bedrijven en TLN.

Wil je meer informatie?

Meer informatie over het project tref je aan op www.evo.nl/site/topcoaches-voor-toptalent. Voor meer informatie over de functie kan je contact opnemen met Jolanda Bakker, Projectmanager Human Capital via 079 3467 346 of mail naar  tvt@evo.nl.

Interesse in deze stage?

Stuur ons je motivatie met CV per e-mail
Bron: EVO.nl.

Geef een reactie