Twee Amsterdamse finalisten Logistieke Webshop 2014

Op 3 september zijn de drie finalisten voor de titel Logistieke Webshop van het Jaar bekendgemaakt. Het gaat om HelloFresh.nl, Vente-Exclusive.com, beiden uit Amsterdam, en Coolblue.nl uit Rotterdam.

Dé winnaar van de titel Logistieke Webshop van het Jaar wordt op 17 september gekozen in Bussum. Daar is die dag een groot evenement voor de logistieke sector en zullen de drie finalisten zich presenteren. Aansluitend kunnen bezoekers vragen stellen. Een jury beslist tot slot welke webshop zich Logistieke Webshop van 2014 mag noemen. De award wordt voor de derde keer uitgereikt en heeft als doel om het belang van de logistiek voor e-commerce voor het voetlicht te brengen.

Programma
Tijdens het evenement in ’t Spant in Bussum laten verschillende experts en logistieke professionals hun licht schijnen over de wereld van e-commerce en de toekomst. Keynote-spreker is Jan Huisman. Hij is manager Shipping & Omnichannel Operations bij eBay Enterprise. In een van de parallelsessies geeft Sander de Leeuw van de VU in Amsterdam een toelichting geeft op het onderzoek Global Webshop Logistics 2014. En de directeur van het Amsterdamse Flinders.nl legt onder meer uit hoe hij het voortouw neemt door van de logistiek zowel een sales engine als cost save te maken. Naar verluidt de nieuwe standaard.

Bron: Anke Hoets — Dinalog Amsterdam

Geef een reactie