Vijfde startup voor Smart Logistics Hub

Buurtmus is de vijfde start-up die zich vestigt in de Smart Logistics Hub op Schiphol. Het bedrijf houdt zich bezig met de optimalisatie van stadslogistiek.
Oprichter Mark Fontein: ”žHet volume van consumentenpakjes groeit zo ontzettend hard dat het traditionele model met de bestelbus op huisniveau bij jou in de straat niet meer economisch en wenselijk is. Wij ontwikkelen een nieuwe logistiek model dat zich richt op levering op huisniveau door buurtgenoten.”
Buurtmus is druk bezig met het ontwikkelen van een website en verwacht binnen korte tijd officieel online te gaan. Fontein: ”žDe Smart Logistics Hub is een mooie plek om ons verder te ontwikkelen en ons concept in de markt te zetten.” Ook talentenscout Philip de Vreeze van de hub is tevreden: ”žWij zijn blij dat Buurtmus de hub ziet als de plek om zich verder te ontwikkelen.”
Ook een gratis werkplek?
De Smart Logistics Hub is speciaal opgericht voor start-ups die willen pionieren met nieuwe ideeën. De Schiphol Group stelt hiervoor in TheGROUNDS op Schiphol een jaar lang tien gratis werkplekken beschikbaar voor innovatieve start-ups in de logistiek en de circulaire economie.
Ook interesse? Neem de voorwaarden door. Denk je daar aan te voldoen, neem dan via de mail contact op met Philip de Vreeze (p.devreeze@elba-rec.nl).

Geef een reactie