EVS35

Win de mobiliteitschallenge, win 20.000 euro

Bent u bezig met de vraag hoe accu’s uit een elektrische auto gerecycled kunnen worden? Of heeft u een oplossing om plastic afval te recyclen tot een nieuw slim vervoermiddel? Doe dan mee aan de mobiliteitschallenge: reduce, reuse, recycle van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat.

Zo min mogelijk COuitstoten én slimmer omgaan met grondstoffen, dat is het doel van de challenge. Het ministerie zoekt slimme oplossingen voor duurzaam reizen en vervoer. Creatieve en innovatieve start-ups, scale-ups en andere ondernemers zijn van harte welkom een oplossing in te zenden.

Doe mee en win € 20.000

De winnaar van de challenge krijgt een geldbedrag van € 20.000. Daarnaast kan de winnaar rekenen op véél publiciteit en professioneel advies van RVO om de oplossing vooruit te helpen – en nog meer! De 2e en 3e prijs bestaan uit een geldbedrag van € 5.000. Prijzen worden gegarandeerd uitgekeerd.

Waar zijn we naar op zoek?

We zoeken creatieve en innovatieve startups, scale-ups en andere ondernemers die met hun oplossing de overgang naar duurzaam reizen en een circulaire economie willen versnellen. Dit kan zijn door grondstofgebruik te verminderen (reduce), onderdelen te repareren of te hergebruiken (reuse) of bestaande grondstoffen om te vormen (recycle) en ze te verwerken in een nieuw vervoersmiddel of brandstof.

Waar zijn we niet naar op zoek?

We zoeken geen oplossingen die nog in de ideeënfase zijn. Het gaat om oplossingen die het stadium van beginontwikkeling al hebben doorlopen. Ideeën die al klaar zijn voor verdere ontwikkeling en binnen twee jaar daadwerkelijk in de markt worden geïntroduceerd. Jouw bedrijf is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Deelnemen aan de mobiliteitschallenge

De inschrijving is geopend. Deelnemers kunnen hun oplossing tot uiterlijk 31 maart indienen. Ga voor meer informatie en deelname naar Dutch Mobility Innovations.

Foto: Davgood Kirshot/Pixabay.com.