Workshop: hoe uw circulaire business plan boosten

Om ondernemers in de circulaire economie een concrete stap vooruit te helpen organiseert KPMG Sustainability in samenwerking met de TU Delft op woensdag 18 januari 2017 de workshop ‘Boost your Circular Business Idea’. Deelname is beperkt en gebeurt op basis van selectie. Aanmelden kan tot 6 januari.
Tijdens deze workshop worden de deelnemende ondernemers met een circulair idee op weg geholpen door hun business case, de mate van circulariteit en/of business model verder aan te scherpen.
KPMG gaat de ondernemers inspireren, informeren en vooral concrete handvatten bieden om circulaire ideeën verder te ontwikkelen naar een business plan zodat zij dit kunnen toepassen in hun eigen bedrijf.

Ben jij erbij?

De workshop vindt plaats met een beperkt aantal ondernemers om echt waarde toe te kunnen voegen aan jouw circulaire ideeën. Daarom selecteert de jury (NL Circulair, KPMG en TU Delft) een groep van 4-6 ondernemers. De jury kijkt naar drie aspecten bij de selectie.

  • Innovatie (toevoeging in circulair ondernemen, business model of technologie en geen kopie van iets bestaands);
  • Impact (omschrijving van te verwachten impact in milieu, sociale en economische zin).
  • Schaalbaarheid (en/of herhaalbaarheid). Wat kunnen anderen hiervan leren of zelf mee aan de slag. Dit om impact nog groter te maken.

Mis deze kans niet en meld jouw onderneming met circulair idee uiterlijk 6 januari 12.00 uur aan. We laten je voor 10 januari weten of je bent geselecteerd voor deze workshop met impact. Het evenement zal plaatsvinden in Circular Expo, een locatie met vele inspirerende en circulaire voorbeelden.

Programma workshop circulaire business plan boosten

12.00    uur        Inloop & lunch

13.00    uur        Welkom en inleiding sessie KPMG & TU Delft
13:30    uur        Pitch van geselecteerde ondernemers met hun business ideeën
14.00    uur        Aan de slag met aanscherpen van business cases in klein gezelschap van ondernemers
17.00    uur        Einde & Borrel met Enginn

Waar

Circular Valley Hoofddorp
Rijnlanderweg 916
Hoofddorp, 2132 MN

Aanmelden

Aanmelden voor de workshop op woensdag 18 januari kan via deze link. Let op: de aanmeldingstermijn sluit op 6 januari 2017.

Geef een reactie