Onderzoek in India voor uw bedrijf?

Het FSA Research Project van de Universiteit van Amsterdam organiseert in de zomer van 2017 voor 18 studenten een onderzoeksreis naar India. Zij zijn op zoek naar opdrachtgevers voor wie ze onderzoek in India kunnen doen.
Het onderzoek kan zich bijvoorbeeld richten op kansen voor Nederlandse bedrijven in India.
De Financiële Studievereniging Amsterdam is een van de grootste verenigingen voor financieel en economisch georiënteerde studenten. Met het Research Project geven zij op non-profit basis advies op maat en schrijven ze onderzoeksrapporten voor bedrijven met internationale ambities.
De onderzoekers worden zorgvuldig geselecteerd. Ze hebben allen een economische, financiële, econometrische en/of bedrijfskundige achtergrond. Gedurende het hele proces worden de studenten getraind door toonaangevende bedrijven, om voor het project relevante vaardigheden en kennis te verbeteren.

Op zoek naar opdrachtgevers

Voor de reis naar India zijn de studenten op zoek naar 9 opdrachtgevers met een onderzoeksvraag.
Dat kunnen bedrijven zijn die:

  • nog geen zakendoen met India en de Indiase markt willen leren kennen;
  • op zoek zijn naar Indiase zakenpartners;
  • al actief zijn in India, maar ergens tegenaan lopen en daarnaar onderzoek willen doen.

De grootte van het bedrijf is daarbij niet relevant. In het verleden is onderzoek gedaan voor mkb-bedrijven, maar ook voor grote multinationals als Philips en Shell.

Bent u geïnteresseerd?

Heeft u een onderzoeksvraag waar de studenten mee aan de slag kunnen in India? Of wilt u een informatieboekje ontvangen? Neem dan contact op met:
Emma Haccou
voorzitter FSA Research Project commissie
T: 06 51 072 889
E: rp@fsa.nl

Meer informatie

Lees meer over het onderzoeksproject op www.fsaresearchproject.nl.

Geef een reactie