circular supply power

Week van de Circulaire Economie 2022

De Week van de Circulaire Economie is weer in aantocht! Van maandag 7 februari tot en met zaterdag 12 februari 2022 openen circulaire pioniers in heel het land hun deuren. Het Versnellingshuis Nederland Circulair! organiseert deze week voor de zevende keer, met als doel professionals mee te nemen naar de circulaire economie. Tijdens de week worden ook de Circulair Awards 2022 uitgereikt.

Door het hele land krijgen goede voorbeelden een podium, ontmoeten voorlopers elkaar en krijgen starters handvatten om zelf ook aan de slag te gaan. Wil jij ook meedoen door een evenement te organiseren? Dat kan! Klik dan op evenement aanmelden. Heb je leuke ideeën? Trek dan het projectteam aan haar jasje, door een mailtje te sturen. In aanloop naar de Week komen er steeds meer evenementen en interessante nieuwsberichten op de website: houd deze site dus in de gaten en schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Hubs voor evenementen

Tijdens de Week van de Circulaire Economie 2022 fungeren meerdere organisaties als HUB. Een HUB organiseert vaak zelf één of enkele evenementen én stelt haar gebouw open voor workshops van andere organisatoren. Eén van deze HUB’s is Circl, het circulaire paviljoen van ABN-AMRO, tevens sponsor én hoofdkwartier van de Week.

Circl is gevestigd op de Amsterdamse Zuidas en dé plek waar krachten uit de financiële wereld, business en samenlevingin beweging komen voor een duurzame wereld. De kracht van Circl in de circulaire transitie is vooral de combinatie met de zakelijke wereld, door hun locatie in het zakelijk hartvan Amsterdam.