afbeelding bij innovatieprijs

Go! NH: versneld van idee naar bedrijf in duurzame mobiliteit

De provincie Noord-Holland start het GO!-NH programma. In een programma van drie maanden helpt GO!-NH  ondernemers van een idee tot een bedrijf dat klaar is om met innovatieve oplossingen de markt te bestormen. Midden- en kleinbedrijven (mkb) en startups kunnen zich tot 14 januari 2018 inschrijven voor een challenge.  De provincie Noord-Holland draagt op deze manier bij aan een duurzame economie en aan een gezond en innovatief bedrijfsleven in Noord-Holland.

Met trainingen en professionele ondersteuning van experts uit de praktijk ontwikkelen de deelnemers aan GO!-NH hun bedrijf in een beschermde omgeving. Hiermee maken de ondernemers in enkele maanden stappen die je normaal gesproken in een jaar maakt. Dit programma vindt plaats op verschillende locaties in Noord-Holland zodat de deelnemers kennis maken met het uitgebreide netwerk van actieve en relevante ondernemingen in de provincie.

Inschrijven kan tot en met 14 januari

Startups, innovatieve mkb-bedrijven, grote organisaties en instellingen kunnen zich nu inschrijven voor het eerste deel van het programma waarin het draait om duurzame mobiliteit. De inschrijving voor de eerste accelerator – duurzame mobiliteit – sluit op 14 januari om 23:59. Kijk voor meer informatie op www.go-nh.nl.
 
GO!-NH  is een initiatief van de provincie Noord-Holland en wordt uitgevoerd door Innomics. GO!-NH is een innovatie- en accelerator programma voor duurzame mobiliteit (voorjaar 2018 en 2019) en circulaire economie (najaar 2018 en 2019) en is één van de MKB-innovatie instrumenten van de provincie Noord-Holland.

Bron: amecboard.nl.