state region amsterdam

Havenbedrijf Amsterdam lanceert vernieuwde app, nu ook voor Android

 25 september 2013 

 

Met de lancering van de vernieuwde IamPort App van Havenbedrijf Amsterdam, is de eerste haven-app voor Android een feit. De app was al beschikbaar voor iOS van Apple en nu ook voor Android smartphones. IamPort is bovendien fors uitgebreid met informatie over de verwachte tijdstippen waarop schepen bij het loodsstation zijn en de zeesluis bij IJmuiden passeren. Ook geeft de app een indicatie van het tijdstip dat het schip op de ligplaats ligt.

 

Nieuw is de melding die aangeeft dat een schip daadwerkelijk is besteld voor vertrek. Als eerste bedrijf met een app is Havenbedrijf Amsterdam pionier binnen de havensector op het gebied van mobiele digitale dienstverlening. De app is in overleg met scheepsagenten, loodsen en andere nautische dienstverleners vernieuwd en uitgebreid.

 

Via de gratis app, kunnen geïnteresseerden informatie over de scheepvaart in de Noordzeekanaalregio volgen. De informatie betreft de zeevaart, de zee cruise en de riviercruiseschepen. IamPort biedt informatie over de grootte, het type, de ligplaats van elk schip in de haven en de scheepsagent. Het is ook mogelijk om een schip te volgen. De app bevat ook een newsfeed van Havenbedrijf Amsterdam.

 

De IamPort havenapp is nu te downloaden in de iStore en via GooglePlay.

 

(bron: portofamsterdam.nl)

Geef een reactie