state region amsterdam

Heli-One huurt bedrijfsruimte op Fokker Logistics Park

 

AFBP, het samenwerkingsverband van Delta Development Group, VolkerWessels en Reggeborgh Groep, heeft een huurcontract afgesloten met Heli-One Netherlands voor gebouw Fokker 15, een van de multifunctionele logistieke gebouwen op Fokker Logistics Park. Het betreft een vijfjarig huurcontract voor 2.900 m2 warehouse en kantoor en 68 parkeerplaatsen. Het pand is direct na oplevering beschikbaar gesteld aan de huurder.

 

Heli-One is ‘s werelds grootste helikopter-supportorganisatie en maakt deel uit van CHC Helicopter SA. Het Global Distribution Center in Amsterdam gaat een prominente positie innemen in het logistieke netwerk van Heli-One. Het moet de bevoorradingstijd verminderen en de andere bases (Stavanger, Boundary Bay en Fort Collins) ontlasten. Naast Fokker 15 zijn er nog drie middelgrote logistieke units van 1.200 tot 1.450 m2 beschikbaar in gebouw Fokker 14, die los of gezamenlijk gehuurd kunnen worden met eigen parkeerplaatsen. De ontwikkeling van AFBP is gebouwd door Systabo Turn Key bouw.

 

De verhuur aan Heli-One is namens AFBP begeleid door Industrial Real Estate Partners. Jones Lang LaSalle trad op namens de huurder.

 

Geef een reactie