Matchmaker helpt mkb bij verwijderen afval

De Matchmaker voor afval helpt bedrijven op een milieuvriendelijke en kostenbesparende manier van hun afval afkomen. Veel bedrijven zien geen andere oplossing dan zaken als lege vaten, pallets, dozen en apparaten af te laten voeren als afval. De Matchmaker brengt mkb-bedrijven in contact met bedrijven die deze spullen en materialen ophalen. Dit kan geld opleveren of geld schelen in de afvalkosten.

De Matchmaker voor afval is een online platform waar actief vraag en aanbod van restmateriaal in de provincie Noord-Holland bij elkaar worden gebracht.

Hoe werkt de Matchmaker voor afval

De partijen worden bij elkaar gebracht op soort materiaal en hoeveelheid. Zo heb je alleen te maken met partijen die een groot gedeelte of de hele partij van je restmaterialen of producten overnemen. Per twee weken krijgen de aanbieders van reststromen een overzicht van vragers van restmaterialen. De aanbieder kan dan contact zoeken met de vrager. De Matchmaker wordt gebruikt door een formulier in te vullen. Dat kost nog geen 5 minuten tijd. Elke keer dat er iets wordt ingevuld gaat de Matchmaker aan de slag!

Gratis

De Matchmaker afval is gratis en onderdeel van een onderzoek dat mogelijk is gemaakt door de provincie Noord-Holland. Ga naar de Matchmaker op www.afvalkring.nl.

Geef een reactie