plaatje bij sociaal jaarverslag LCS

Sociaal Jaarverslag LCS: logistiek vakman toekomst

plaatje bij jaarverslag 2016 LCS
Het vinden van goed personeel is voor veel bedrijven een hoofdpijndossier. In het Luchtvaart College Schiphol (LCS) wordt gewerkt aan een bloeiende arbeidsmarkt met deskundig personeel voor de luchthaven. Samen helpen bedrijven, overheden en onderwijs medewerkers om hun kennis up to date te houden. Ook helpen ze bijvoorbeeld moeilijk bemiddelbare mensen aan werk en zijn programma’s ontwikkeld om jongeren te interesseren voor de logistiek. Deze week is het nieuwe Sociaal Jaarverslag LCS verschenen. 
In het sociaal jaarverslag van het luchtvaartcollege worden de lopende programma’s uitgebreid toegelicht. Zo is MBO College Airport vorig jaar een klas gestart om jongeren op te leiden voor de logistiek vakman van de toekomst. Vijftien bedrijven hebben de klas geadopteerd. Ook is er aandacht voor de arbeidsmarktstrategie tot 2020.
En twintig medewerkers vertellen zelf over het werken op de luchthaven en de LCS-programma’s. Medewerkers, stagiairs, werkgevers en vele anderen vertellen over opleidingen, bij- en omscholing en zelfs schuldhulpverlening. Want een medewerker zonder zorgen, is een blije en productieve medewerker.

Het Sociaal Jaarverslag LCS

Een voorbeeld van een testimonial in het jaarverslag:
Jaarverslag 2016 LCS
Meer verhalen over het werven en opleiden van de logistiek vakman van de toekomst leest u in het Sociaal Jaarverslag 2016 LCS.

Geef een reactie