stappenplan zero emissie

Save the date: nieuw bijpraatmoment slimme, duurzame verstedelijking en logistiek

  • Datum: 11 okt 2023
  • Tijd: 13:30 - 16:00 uur
  • Locatie: Online

Graag nodigen we je uit voor het landelijke bijpraatmoment over slimme duurzame verstedelijking en logistiek op 11 oktober. Op de agenda staat onder meer een update over Connected Transport, waarbij verschillende boordcomputerleveranciers bezig zijn met certificering van hun oplossingen. En SmartwayZ.NL is druk bezig geweest met Data voor Logistiek.

Verder op de agenda: bij IenW heeft een verhuizing van verantwoordelijkheden plaatsgevonden. Ook worden de Schoolzones binnenkort beschikbaar gesteld als OTM-datafeed via DEFLog en geven we je een algemene update van DEFLog. En uiteraard updates over het het DMI-ecosysteem, DIL en projecten vanuit de Topsector Logistiek.

Nieuwe vorm

Op basis van de enquête die we afgelopen zomer uit hebben gezet naar jullie om feedback te krijgen op de bijpraatmomenten, hebben we de vorm een beetje aangepast. We gaan over op twee uren: het eerste uur voor marktpartijen en het tweede uur voor overheden.

De nieuwe tijdstippen:

  • 13.30 – 14.30 uur | Marktpartijen (logistieke partijen en IT-leveranciers).
  • 15.00 – 16.00 uur | Overheden.

We organiseren tijdens dit bijpraatmoment dus twee sessies, voor verschillende doelgroepen. Je kunt kiezen uit onderstaande tijdstippen al naar gelang je organisatorische achtergrond.

Bewaar deze e-mail goed want je hebt de links hierboven nodig om deel te nemen aan de sessie van je keuze en zet dit dan ook meteen in je agenda!

We zien je graag tijdens één van de tijdstippen!

Hartelijke groet,

Cathelijne Hermans, Ineke Meijer, Robbert Janssen, Femke Mureau, Janneke Nijsing, Herman Wagter