netwerkregisseur

Gezocht: netwerkregisseur Logistiek MRA

Provincie Noord-Holland en Vervoerregio Amsterdam zijn op zoek naar een: netwerkregisseur Logistiek (32 – 36 uur per week, voor de duur van 2 jaar). Als netwerkregisseur Logistiek verbind je, namens de Vervoerregio Amsterdam en de Provincie Noord-Holland, verschillende partners en logistieke initiatieven en ben je de spil en het gezicht van de samenwerking rondom logistiek in de Metropoolregio Amsterdam.

De netwerkregisseur in het kort

 • Je behoudt het overzicht, kent alle relevante stakeholders en initiatieven en weet wat ervan wie nodig is om kansen te verzilveren en bestaande initiatieven verder te brengen.
 • Je werkt aan de uitvoering van de Samenwerkingsagenda Logistiek en je geeft invulling aan de logistieke acties in de MRA-agenda Smart Mobility.
 • Je bent actief betrokken bij pilots en logistiek-private consortia.
 • Je zorgt ervoor dat kennis en ervaring rond logistiek in de MRA beter worden georganiseerd en gedeeld.
 • Je hebt een strategische blik en zorgt dat logistiek een prominentere plek krijgt in visies van overheden.

Aansturing en context

Je hebt een zelfstandige functie. Je krijgt hulp en aansturing vanuit zowel de provincie Noord-Holland als de Vervoerregio Amsterdam. Het werkpakket wordt in overleg met beide partijen opgesteld. Voor een deel van je tijd ga je participeren in het MRA-programma Smart Mobility als thematrekker Logistiek. Indien nodig, is ondersteuning mogelijk en is een klein werkbudget beschikbaar.

Functie- en opleidingseisen

 • Je hebt een relevante, academische opleiding;
 • Je hebt ruime ervaring met procesmanagement en affiniteit met logistiek;
 • Je hebt ervaring in een complexe overheidsorganisatie of in een politiek gevoelige omgeving;
 • Je hebt ervaring met publiek-private samenwerking;
 • Je beschikt over een goed publiek-privaat netwerk in de logistiek.

Profiel en competenties

Je koppelt een communicatieve, op samenwerking gerichte persoonlijkheid aan een hands on mentaliteit. Je bent zelfstandig, initiatiefrijk en adviesvaardig, communicatief sterk en overtuigend. In complexe situaties behoud je overzicht en ben je goed in staat om hoofd- en bijzaken te onderscheiden. Je ziet de verschillende belangen en weet hier met souplesse en diplomatie mee om te gaan. Je bent als netwerker gericht op samenwerking, oplossingen, ontwikkeling en professionalisering.

Wij bieden

 • Wij bieden een veelzijdige functie met veel zelfstandigheid. Als werkplek bieden wij het kantoor van de Vervoerregio Amsterdam, midden in het centrum van Amsterdam. Daarnaast werk je één dag in de week op het kantoor van de Provincie Noord-Holland in het centrum van Haarlem.
 • De netwerkregisseur Logistiek betreft een nieuwe functie voor twee jaar. De aanstelling die geboden wordt is in eerste instantie voor de duur van een jaar bij de Vervoerregio Amsterdam en wordt bij goed functioneren met één jaar verlengd. Na evaluatie van de functie, zal worden besloten over de voortgang ervan.
 • Het salaris is afhankelijk van opleiding, kennis en ervaring en bedraagt maximaal € 5520,- bruto per maand (schaal 12) bij een volledige werktijd van 36 uur per week. Er kan sprake zijn van start in aanloopschaal 11.
 • De Vervoerregio Amsterdam kent prima opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden plus een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Deze secundaire arbeidsvoorwaarden bestaan o.a. uit opname in het ABP-pensioenfonds, een maandelijkse bijdrage in de ziektekostenverzekering en het Individueel Keuzebudget.

Inlichtingen & solliciteren

Inlichtingen over salariëring e.d. via Amsterdam.nl. Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten? Neem dan contact op met Martijn Kas (senior beleidsmedewerker) tel 06- 31924102 of m.kas@vervoerregio.nl.

Solliciteren kan vóór 1 maart door het toesturen van een motivatiebrief met CV t.a.v. Marjolijn van den Aardweg naar hrm@vervoerregio.nl onder vermelding van “Netwerkregisseur Logistiek in de MRA”. De selectiecommissie bestaat uit een afvaardiging van de samenwerkingspartners Provincie Noord-Holland en Vervoerregio Amsterdam.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

De Vervoerregio Amsterdam wil een diverse en inclusieve organisatie zijn. Een organisatie die ruimte biedt aan iedereen en die de kracht van de diversiteit van medewerkers gebruikt om betere resultaten te halen voor de regio. Talent als basis, diversiteit als kracht. We streven ernaar dat het personeelsbestand een afspiegeling is van de beroepsbevolking van de regio Amsterdam met al haar aanwezige verschillen. Vacatures staan open voor iedereen, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.