wat en hoe ctc

Landelijk bijpraatmoment ‘Slimme duurzame verstedelijking en logistiek’

  • Datum: 21 sep 2022
  • Tijd: 13:30 - 16:30 uur
  • Locatie: Online, graag inschrijven voor de deelsessies

Graag nodigen we je uit voor het vierde landelijke bijpraatmoment over slimme duurzame verstedelijking en logistiek op 21 september van 13:30 tot 16:30. De afgelopen maanden is een aantal belangrijke vorderingen gemaakt die we jullie graag laten zien.

Momenteel werken NDW, SmartwayZ.NL en een aantal private partners hard aan de vernieuwde versie van de dataservice Wegwerkzaamheden. In de nieuwe versie wordt de data in het Open Trip Model-format beschikbaar gesteld. Op 21 september laten we graag een eerste demo zien. Deze dataservice zal ook beschikbaar komen op DEFLog.

Onlangs vertelden we al over het beschikbaar komen van real-time verkeersinformatie voor vrachtwagenchauffeurs via de boordcomputer. Diverse marktpartijen zijn ondertussen flink aan het testen in de logistieke operatie en 24 augustus is er een grote testdag in Noord-Brabant o.a. voor de bandenspanningsmeter. Op het bijpraatmoment vertellen we je alles over de laatste stand van zaken. 

En daarnaast praten we je uiteraard bij over de Stadsdiners, Connected Transport Corridors, Data voor Logistiek en andere lopende zaken.

We organiseren deze dag drie sessies na elkaar, voor verschillende doelgroepen. Je kunt kiezen uit onderstaande tijdstippen al naar gelang je organisatorische achtergrond.

13:30-14.30: Vervoerders en verladers: klik hier op deel te nemen aan deze sessie

14:30-15.30: IT-partijen: klik hier op deel te nemen aan deze sessie

15:30-16.30: Publieke partijen: klik hier op deel te nemen aan deze sessie

Bewaar deze mail goed want je hebt de links hierboven nodig om deel te nemen aan de sessie van je keuze en zet dit dan ook meteen in je agenda!

We zien je graag op 21 september,

Hartelijke groet,

Femke Mureau

Janneke Nijsing

Bas Bongers

Paul Swaak

Robbert Janssen