netwerkbijeenkomst ctc

Netwerkbijeenkomst CTC Amsterdam Westkant: Slimme logistieke corridor regio Schiphol & Greenport Aalsmeer 

Op donderdag 29 september organiseert CTC Amsterdam Westkant, onderdeel van Amsterdam Logistics, een netwerkbijeenkomst over de slimme en veilige transportcorridor rond Schiphol en Royal FloraHolland. Kwartiermaker Janneke Nijsing praat je bij over de voordelen van de transportcorridor.

Vervoerders kunnen efficiënter rijden door data uit te wisselen en die slim te gebruiken met Connected Transport Corridor (CTC)-toepassingen. Denk aan in truck-waarschuwingen bij incidenten, eerder of vaker groen bij slimme verkeerslichten of het ontvangen van informatie over wegwerkzaamheden. Landelijk zijn de CTC-toepassingen al op veel plekken beschikbaar. In de regio Amsterdam zijn we gestart op de Fokkerweg en inmiddels zijn de toepassingen ook beschikbaar op de N201 van de A4 naar Royal FloraHolland en op de N232 naar de A9 en rond Schiphol. 

Connected Transport Corridors zijn er ook voor jou 

Wil je weten welke voordelen connected rijden jou kan opleveren? Kom dan naar de netwerkbijeenkomst op donderdag 29 september 2022. 

Met CTC Amsterdam Westkant creëert Amsterdam Logistics efficiënte en veilige transportcorridors in de Metropoolregio Amsterdam. 

Programma 

16.00 – 16.15 Inloop. 

16.15 – 17.15 Introductie CTC door Janneke Nijsing. 

Gebruikers aan het woord: 

Erik Nagel en Aad van den Enden. 

Ondersteuning en begeleiding bij gebruik van de CTC-toepassingen. 

17.15 – 18.00 Netwerken. 

Aanmelden 

Wil je de netwerkbijeenkomst bijwonen, meld je dan aan via deze link: 

Aanmelden 

Meer informatie over CTC Amsterdam Westkant 

Wil je nu al meer weten over CTC ? Bekijk dan de video van de aftrap van CTC of kijk op amsterdamlogistics.nl. 

Deze uitnodiging ontvang je op basis van eerder contact of via regionale relaties. Stel je verder contact niet op prijs, laat het ons weten via e-mail ctcamsterdam@amsterdamlogistics.nl.