logistiek 2024

Uw feedback over Amsterdam Logistics Versnelt! telt

Op maandag 12 februari was de B House in Hoofddorp het toneel van de logistiek. Verladers, logistiek dienstverleners, transporteurs, kennisinstellingen, brancheorganisaties en bestuurders in de Metropoolregio Amsterdam spraken over de toekomst van de sector. De conclusie: samen kunnen we de logistiek naar een next level brengen mét behoud van levensvatbare businesscases. Dat wil zeggen werken aan een efficiëntere en schonere logistiek met zero-emissievervoer of multimodaal transport en onze wereldwijde concurrentiepositie behouden.

Wat nu, zult u zich afvragen? Uw feedback is belangrijk voor ons. We willen u daarom vragen bijgaand vragenformulier in te vullen. Het gaat om vijf vragen, dus u bent zo klaar en ook als u niet bij de bijeenkomst was, horen we graag uw mening.

Amsterdam Logistics zal de antwoorden en de resultaten van de bijeenkomst gebruiken bij het versnellen van de programma’s CTC, NWC, ZEC en SCMP. In de komende maanden willen we daarnaast in gesprek gaan met bedrijven in de Metropoolregio Amsterdam om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Heeft u interesse in een gesprek, neem dan contact op met Alex Rozendaal, de secretaris van het Amsterdam Logistics Programma.

Meer informatie over Amsterdam Logistics Versnelt!

Wij hebben een uitgebreid verslag over de bijeenkomst op amsterdamlogistics.nl gepubliceerd. In een tweede artikel leest u de tips van luitenant-generaal b.d. Mart de Kruif. Hij hield als gastspreker de sector transport en logistiek een inspirerende spiegel voor. Zijn adviezen in een notendop: ontwikkel een visie en plan, toon moed en lef, hou ook bij tegenslag vast aan het plan en lever als individu soms even wat in, wetend dat winst voor het collectief – dus ook voor u – in het verschiet ligt.