Startbijeenkomst visie logistieke hubs

Startbijeenkomst over integrale visie voor logistieke hubs MRA

We zijn van start! Vanuit de Tafel Ruimte & Infra van de Amsterdam Logistics Board zijn de eerste stappen gezet naar een integrale visie en concrete maatregelen voor de logistieke hubs (Schiphol Airport, Port of Amsterdam, Greenport Aalsmeer en de verbinding met Flevokust Haven en datahub AMS-IX) in de Metropoolregio Amsterdam.

Vanuit verschillende invalshoeken en belangen zijn we in gesprek gegaan over uitdagingen en kansen en werkten we droom- en doomscenario’s uit. Het gezamenlijke doel: slimmere, schonere en snellere logistiek.

Dank aan alle deelnemers voor jullie actieve inbreng. Wordt vervolgd!

Lees ook ons eerdere artikel over nut, noodzaak en planning van de ontwikkeling van een integrale visie voor de logistieke MRA-hubs van de Tafel Ruimte & Infra en Amsterdam Logistics Board.

[vc_text_separator title=”Organisaties die meewerken aan de totstandkoming van de visie voor de logistieke hubs in de MRA” color=”black” layout=”” css=”.vc_custom_1562354646138{background-color: #ededed !important;}”]De voorbereidingen, procesbegeleiding en uitwerking van de resultaten in een visie voor de logistieke hubs in de MRA met bijbehorende maatregelen worden verzorgd door het TASK consortium (Talmon – Swaak – Keypoint). Het TASK consortium staat onder leiding van Paul Swaak (Swaak bv) en Hester Hellinga & Michiel Doelman (Keypoint Consultancy)

Aanwezige organisaties:

Port of Amsterdam
Schiphol Cargo
Royal Flora Holland
Noord West Connect
ORAM
Hogeschool van Amsterdam
BCI Global (Buck Consultants International)
Metropoolregio Amsterdam
Vervoerregio Amsterdam
Provincie Noord-Holland
Jan de Rijk Logistics
RAI Amsterdam
Gemeente Haarlemmermeer
Amsterdam Airport Area (AAA)
Beaumont Communicatie